NIEUWS


BK Ottignies XC


   

 
 

Gisteren werd het BK voor masters en fun afgewerkt.

   

Joke Meynckens haar zware maar super mooie rit door de Dolomieten...


   

 
 

De Marathon Dolomites in Alta Badia, met zijn meer dan 30000 deelname aanvragen, hadden we maar weinig kans om met ons allen bij de 9000 uitverkoren renners te worden uitgeloot.

   

Jimmy, Zander en Mathiz gaan internationaal.


   

 
 

Vandaag deelgenomen aan de Duitse NRW Cup, in Haltern Am See.
Mooi rondje op zich, enkele snelle stukken en 2 zware klimmen, eentje van 22% met bovenaan nog wat moeilijker door de vele wortels, en een mooie snelle afdaling gevolgd door een technische passage.

   

ATB Cross Hechtel


   

 
 

Vandaag heeft DS Beto (Bjornbeer) deel genomen aan de ATB Cross in Hechtel. Het betrof hier een geweldig knap parcours (thanks Fotopatch en startbox.be!!) met als toetje een mooie "flow"kombocht! Zalig tussen de bomen laveren en krappe bochtjes doen.

   

HOT Marathon Houffalize op zondag


   

 
 

Gisteren heeft Sara de kleuren van ons team weer opperbest vertegenwoordigd. Ze slaagde erin om de dag marathon van de HOT Houffalize te winnen voor Elke Rogge en Mieke Deroo. 4u en 24 minuten had ze nodig om de 80km te rijden.

   

Cape Epic 2013 Team C-Bear met Laura Turpijn als gaste


   

 
 

Wat heb je nodig om te scoren in een wedstrijd als de Absa Cape Epic?

Ik kon vier dingen bedenken:

1. Ervaring
2. Training
3. Geluk en niet in het minste een
4. Geschikte partner

   

Verslag van een kaboutermarathon


   

 
 

In Achouffe voel ik me goed! Het is de streek van de kleine mensjes. Overal duiken ze op, ze dragen een rood mutsje en hebben een witte baard. Dat ik maar een ding met hen gemeen heb, is niet erg, het is een belangrijk element dat ons bindt.

   

Jan Dams out for rest of the season


   

 
 

Helaas is Jakke in Oostenrijk bij het testen van de nieuwe Specialized fietsen voor 2013 ernstig ten val gekomen tijdens een downhill.

   

Raid du Hautes Fagnes


   

 
 

Vanmorgen is Jan 5de algemeen geworden in de zwaarste marathon van Belgiƫ voor de 65km. In de klasse masters 1 had dit een eerste plaats als gevolg. Ondanks de regen heeft hij het droog kunnen houden. Een mooie opsteker voor de volgende wedstrijden na 2 maanden trainingsopbouw.

   

KMC


   

 
 

We mogen een nieuwe partner verwelkomen in ons team, nl KMC chain Europe. Zij zullen met hun uitmuntende kwaliteit ons voorzien van de beste kettingen.

   

Trans Andes Challenge


   

 
 

Afgelopen week reed Jakke de Trans Andes Challenge in Chili. Geodis Wilson zorgde ervoor dat zowel Cedric als Jakke niets tekort kwamen.